Ce purtam in seara de Anul Nou 2015?

By  | 

Fiecare An Nou pentru noi nu este doar o sarbatoare, dar, de asemenea, un carnaval in cercul unor prieteni apropiați. Revelionul este un moment magic, când ca un copil crezi cu adevărat că toate dorințele pot deveni realitate iar in jurul tău sunt doar focuri de artificii de emotii pozitive si buna dispozitie. Insa o stare buna de spirit trebuie să fie însoțită de un mediu adecvat, și, probabil, cel mai important punct culminant al creării aceastei atmosfere este, desigur, cum aratam si ce purtam.

Ce purtam in seara de Anul Nou 2015

Anul 2015 va fi anul caprei de lemn, si deci tinutele noastre neaparat vor lua in considerare acest aspect, pentru ca acest animalut elegant si fin sa fie de partea noastra. Deci, ce purtam in seara de Anul Nou 2015 pentru ca petrecerea sa fie reusita?

Ce purtam in seara de revelion 2015 — textura

In aceasta seara de an nou trebuie sa alegem materiale naturale moi din piele de caprioara, velur, casmir si lana. Tinuta festiva cu asa textura ne va aminti de talismanul anului care vine, si anume capra pufoasa.

Ce purtam in seara de revelion 2015 velurCe purtam in seara de Anul Nou 2015 piele Ce purtam in seara de Anul Nou 2015 casmir si lana

Toate materiale sintetice artificiale sunt complet excluse pentru ca tinutele din țesături prea netede și lucioase nu vor avea mult succes. Cu toate acestea, multe domnisoare, care preferă moda tinerilor, pot pur și simplu imbraca un pulover din lână, o vesta in culori pastelate, blugi deschisi la culoare sau pantaloni de velur.

Revelion 2015 pantaloni

Modelul tinutei de Anul Nou 2015

De aceasta data nu va fi nevoie sa ne gandim mult asupra tinutei si in general in ce sa intalnim anul nou 2015. Capra este un animal domestic din acesta cauza si noi trebuie sa aratam simplu, cat mai casnic. Atat domnisoarele, cat si doamnele pot opta pentru haine tricotate, care sunt comfortabile si in acelasi timp delicate si originale. O pelerina, o bluzita, un pulover larg, comfortabil, impletit larg, un fular sunt hainele ideale pentru seara de Anul Nou.

Hainele ideale pentru seara de Anul Nou

Mai ales pentru că modele tricotate pot fi decorate și completate cu desene delicate de fire de lână. Nu vă fie teamă sa fiti moale și pufoasa, doar nu veti purta mereu tinutele extrem de strânse.

In ce sa intalnim anul nou 2015

Ce purtam in seara de Anul Nou 2015 — alegem culorile

Calendarele orientale antice spun că anul care vine va fi anul caprei albastre, care deja ne dă motiv de reflecție: ce purtam in seara de Anul Nou 2015. Acest lucru înseamnă că atunci cand alegem culorile modelelor de haine pentru revelion, pe primul loc punem desigur culoarea albastra.

Ce purtam in seara de Anul Nou 2015 culoarea albastra

Dar, în același timp, nu trebuie să uităm despre spectrul de culori a curcubeului și a nuantelor și a culorilor care au legatura cu albastru. Acestea în primul rând,sunt haine de culoare verde, violet, albastru, și chiar nuante de turcoaz. Se potrivesc foarte armonios si culorea aquamarine sau verde marin.

Haine de culoare verde violet albastru turcoaz revelion 2015Tinuta de anul nou 2015 Tinuta verde de revelion

Ei bine, trebuie să nu uitam si de culorile clasice alb si gri, pentru astfel arata o capra adevarata.

Ce rochie purtam in seara de Anul Nou 2015 Ce rochie purtam in seara revelion 2015 Ce purtam de anul nou 2015 gri

Ce accesorii purtam in seara de Anul Nou 2015?

Cuvântul francez “accesoriu”, adică “element care insoteste” armonios ceva, a devenit o parte din viața noastră de zi cu zi. Desigur, fără accesoriile adecvate va fi imposibilă și noaptea de Anul Nou. Deoarece anul 2015 care vine este anul caprei si anume a celei “de lemn”, respectiv si accesoriile trebuie sa fie din lemn sau ca lemnul. La moment nu se pune aceasta problema, pentru că magazinele sunt pline de tot felul de accesorii simple, inclusiv din lemn.

Ce accesorii purtam in seara de Anul Nou 2015

Probabil cel mai in voga accesoriu pentru seara de anul nou va deveni esarfa. Straduiti-va sa alegeti esarfa astfel incat sa se potriveasca cu nuanta tinutei dvs.

Ce accesorii purtam in seara de revelion 2015 esarfa

Foarte bine va arata esarfa ajurata, care da o nota de prospetime si eleganta si ne ajuta sa alegem ce purtam in seara de Aul Nou 2015.

Sursa: afmu.net

(Visited 6,200 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика