Coafuri pentru fata rotunda

By  | 

Printre toate formele de fete existente, se numara fata patrata, ovala, rotunda, triunghiulara, para, inima, diamant etc. Unica forma ideala este considerata cea ovala, la care tind sa ajunga posesoarele cu celelalte forme ale fetei. Insa fete cu fata ovala sunt mai putine. Pai si ce au de facut majoritatea, care nu au forma ideala conform canoanelor moderne? Stilistii au inventat mii de metode cu ajutorul machiajului, coafurilor, si accesoriilor sa corecteze forma fetei si sa o faca cat de cat ideala. Astazi vom vorbi despre forma rotunda a fetei si despre coafurile optime pentru doamnele cu astfel de forma.

Coafuri fata rotunda

Coafuri cu tapare pentru fata rotunda

Posesoarele fetei rotunde deseori sunt foarte complexate in privinta formei fetei pe care o au. Din pacate, pometii rotunzi intr-adevar pot adauga posesoarei cateva kg in plus. Insa acest lucru poate fi evitat cu usurinta daca se cunosc cateva reguli importante referitoare la alegerea coafurii. Asadar, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa alungiti vizual fata. Cea mai simpla si eficienta metoda este de a adauga volum de sus. Daca nu stiti cat volum sa adaugati, trebuie doar sa impartiti vizual fruntea in doua parti egale si adaugati deasupra atata volum, cat ocupa jumatate de frunte. Aceasta poate fi coafura coada de cal cu o tapare densa, sau poate fi oricare alta coafura. Nu este interzis sa deschideti fruntea, in cazul in care ati creat un volum suficient in crestetul capului. Insa, cercurile si benzile nu sunt cei mai buni prieteni ai fetelor cu o fata rotunda.

Tunsori fata rotunda

forma rotunda a fetei

Tunsori scurte pentru fata rotunda

Stilistii nu le recomanda tunsorile scurte fetelor cu fata rotunda. Parul lung, chiar si nu prea des si stralucitor, poate fi in acest caz mai potrivit decat tunsoarea. Insa daca nu puteti trai fara tunosoare si daca aceasta este o parte indispensabila a stilului dvs., atunci alegeti tunsori cu volum maxim in partea de sus si volum minim in partea de jos. Nu uitati ca tindem sa alungim, sa intindem fata, sa ascundem obrajii si sa punem in evidenta pometii. O optiune potrivita ar fi tunsoarea pixie. De asemenea, tunsoarea bob insa in versiune lunga, si fara breton drept! Tunsoarea page boy si altele similare nu vi se potrivesc daca doriti sa ingustati si sa alungiti vizual ovalul fetei.

Tunsori scurte forma rotunda a fetei

Vedete cu fata rotunda

6

Tipuri de breton pentru fata rotunda

Cat despre breton, atunci optiunea ideala va fi bretonul asimetric, filat sau in diferite nivele. Bretonul similar cu al lui Brigitte Bardot se va privi ideal pe fata rotunda.Volumul in partea de sus si bretonul asimetric, care trece vertical pe frunte, va ascunde in mod miraculos imperfectiunile si dezavantajele fetei rotunde.

Breton forma rotunda a fetei

Coafuri pentru par lung

Parul lung este alegerea perfecta a fetelor cu fata rotunda. Acesta poate fi parul drept cu cararea dreapta, sau poate fi bucle frumoase. In ultimul caz, recomandam ca buclele sa fie facut nu de sus, ci de la linia barbiei. Parul lung este modul ideal de a ascunde obrajii si de a desena linii verticale, cu ajutorul carora fata noastra va arata ovala si mai alungita.

Par lung fata rotunda

Coafuri par mediu pentru fata rotunda

Exista foarte multe coafuri par mediu pentru fata rotunda, insa toate se bazeaza pe principii severe. In primul rand, nu trebuie sa se aleaga acele coafuri, care acopera urechile, punand astfel la vedere fata noastra rotunda. In al doilea rand, renuntati la cozi de cal si cosite fara volum. Cu cat mai putin volum veti avea in cap, cu atat mai mult se va vedea forma rotunda a fetei. Si invers, cu cat mai mult haos si efect de neglijenta veti crea, cu atat mai bun va fi rezultatul dvs. Si al treilea “nu” este parul mediu cu bucle mari. In special daca acestea pornesc din zona pometilor. In asa caz, veti obtine efectul nedorit de fata rotunda.

Vedete par mediu forma rotunda a fetei

10

Cea mai simpla si usoara executare si aranjare a coafurii pentru fata rotunda este parul in cascada. Cu cat mai multe nivele, cu atat mai bine. Nu e o problema daca parul din fata e mai lung, iar cel din varful capului mai scurt. Aceasta va da un volum suplimentar si va va apropia mai mult de rezultatul dorit, si anume ovalul frumos al fetei.

11

De asemenea, vrem sa va prezentam inca cateva coafuri la moda pentru fata rotunda, care sunt ideale atat de zi cu zi, cat si pentru evenimente speciale.

Modele de coafuri pt forma rotunda a fetei

Coafuri de seara fata rotunda

14

15

O coafura corecta este primul pas spre obtinerea unei forme frumoase si corecte a fetei. Celelalte detalii pot fi usor corectate cu ajutorul machiajului!

(Visited 2,143 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика