Coafuri rapide pentru par mediu

By  | 

Crearea unei coafuri frumoase si stilate necesita timp si anumite aptitudini. Totusi, se intampla deseori sa aveti foarte putin timp la dipozitie insa neaparat trebuie sa aratati de milioane. Exista oare coafuri rapide, care pot fi facute de orice domnisoara? Desigur! Astazi vom vorbi despre tipurile de coafuri rapide pentru par mediu. Putina rabdare, aptitudini minine, cateva incercari si un look fresh si stilat va este garantat.

Coafuri rapide par mediu

Coafuri in stil grecesc pentru par mediu

Puteti incepe cu imaginile grecesti, stilate si in acelasi timp foarte feminine. Astfel de coafuri sunt perfecte deoarece tot parul strans nu „hoinareste” in cele mai nepotrivite momente. Coafurile in stil grecesc sunt extrem de populare si in randul femeilor modern datorita feminitatii si frumusetii care cuceresc imediat inimile barbatilor. Nu intamplator anume look-urile grecesti sunt foarte des alese de frumoasele mirese.

Un avantaj indisputabil al acestui tip de coafura este simplitatea de executare. Pe parul mediu, coafurile in stil grecesc se privesc deosebit de frumos cu utilizarea benzilor, panglicilor sau a cercurilor elastice. Puteti decora operele de arta cu flori, strasuri, agrafe, ramuri verzi si oricare alt accesoriu potrivit evenimentului.

Cum se realizeaza o coafura in stil grecesc pe par mediu cu ajutorul panglicilor: instructiuni pas cu pas.

Coafura stil grecesc par mediu pas cu pas

1. Pregatiti banda, luand in acest scop cateva panglici late de culoare neagra si in sensul acelor de ceasornic, rasuciti-le pentru a obtine un snur.

2. Luati ambele panglcii si incepeti sa le impletiti insa de aceasta data contrar acelor de ceasornic. Asfel, snururile se vor anina unul de celalalt si vor crea o baza pentru viitoarea banda.

3. Capetele snururilor se vor lega pentru a obtine o banda cu lungimea dorita.

4. Acum trebuie sa pregatiti si parul. Pentru aceasta, spalati-l, uscati-l si ondulati-l de la mijlocul lungimii cu ajutorul unor bigudiuri. Buclele obtinute se vor fixa cu spray fixativ, dupa care puneti pe cap banda creata de dvs.

5. Trecem la crearea coafurii propriu-zise. Luat cateva suvite de par si rasuciti-le intr-un snur. Acum, rasuciti de cateva ori acest snur in jurul benzii.

6. Repetati procesul cu restul suvitelor de par, rasucindu-le pe rand in jurul benzii, lasand nerasucite doar capetele parului.

de zi

7. Dupa ce ati finisat rasucirea suvitelor, aranjati coafura obtinuta dupa care strangeti parul ramas intr-un coc.

8. Fixati acest coc deasupra nodului benzii, pentru a-l ascunde sub coafura. Acest lucru se va vace cu ajutorul unor agrafe negre subtiri.

9, 10  Rezultatul final.

Dupa cum puteti vedea, oricine isi poate crea o coafura rapida si frumoasa in stil grecesc. Cu toate ca metoda descrisa nu este unica. Exista si alte optiuni, la crearea carora poate fi necesar diferite timpuri de executare. Cea mai simpla metoda este de a aplica banda peste buclele creare preventiv (sau pe parul dvs. ondulat). Alte optiuni pot fi vazute in imagine.

Coafuri rapide pentru par mediu vedete

Modele in stil grecesc

Coafuri in stil grecesc: imagini pas cu pas

Modele stil grecesc lungime par mediu pas cu pas

Coafuri rapide si simple in stil grecesc: imagini

7

8

9

10

11

rapide de seara

13

14

15

16

stil grecesc cu impletituri

18

Coafuri retro rapide pentru par mediu

Moda ne demonstreaza inca o data ca tot ce este nou, nu este nimic altceva decat vechiul uitat. Anume astfel poate fi explicata popularitatea imensa a stilului retro, in particular si coafurile retro. Coafurile retro frumoase si luxoase se privesc ideal anume pe parul cu lungime medie. In plus, asemenea coafuri se potrivesc de minune atat unei tinute de seara, cat si a unei tinute casual. Ne bucura de asemenea si faptul ca asemenea look-uri pot fi create foarte usor si foarte simplu. Fiecare fashionista va putea sa creeze o astfel de coafura.

Acum sa vedem un tip de coafura, care poate fi creata de sinestatator in doar 10 minute. Alegand si o rochie corespunzatoare, puteti fi o adevarata regina a unei petreceri stilizate.

Coafuri rapide par mediu retro

1. 2 Tapam parul pe toata lungimea.

3. 4  Strangem parul intr-o coada inalta si apoi o ridicam in sus.

5. 6 Apucam de capatul cozii, incepem sa rasucim parul inspre fata. In final trebuie sa obtineeti un cilindru.

7.8 Rasucim tot parul pana la capat dupa care fixam vilindrul cu ajutorul agrafelor. Acestea se vor insera in interiorul cilindrul din doua parti.

20

9. 10 Aranjati cilindrul din partile laterale si fixati-l cu agrafe.

11. Pentru ca forma sa se pastreze mai mult timp, folositi un spray fixativ.

12. Pentru ca coafura sa arate mai plauzibil, puteti folosi o diadema mica.

13. Daca aveti un breton lung, o puteti rasuci si decora coafura cu flori. Astfel de optiune este ideala pentru zilele calde de primavara si vara.

14. O alta optiune este sa legati o batista in jurul capului. In acest caz, coafura poate fi asortata cu o pereche de blugi si un tricou.

Pe langa aceasta, o coafura rapida si stilata in stil retro poate fi realizata si cu ajutorul unei cozi simple si a taparii. In final, trebuie sa obtineti un look al anilor ’60 in stil Brigitte Bardot.

Coafura retro acasa

1. Tapati parul in varful capului, lucru care ii va conferi un volum suplimentar si forma necesara.

2. Pentru o fixare mai mare, folositi spray fixativ pe tot parul.

22

3. Este timpul sa faceti o coada joasa. Pentru aceasta, strangeti tot parul la nivelul cefei. Nu trebuie sa il strangeti prea strans pentru ca avem nevoie de mai mult voulm in varful capului.

4. Va mai reamintim o data ca coada trebuie sa fie lejera. Daca elasticul este prea strans, puteti elibera un pic parul.

5. Neteziti forma coafurii cu o perie. Scopul dvs. este sa obtineti in final o forma cat mai rotunda.

23

6-7 Ascundeti elasticul utilizat sub par. Pentru aceasta, trevuie sa luati cateva suvite de sub partea de jos a cozii si sa o rasuciti in jurul elasticului. Fixati capatul suvitei cu o agrafa.

8. Coafura este gata! Rezultatul final poate fi fixat cu un spray fixativ.

O coafura stilata retro poate fi realizata si cu ajutorul unei panglici simple. Pentru aceasta, puteti putin odula parul sau tapa firele de par si deasupra sa puneti un elastic, o banda sau o panglica cu flori.

Coafuri retro rapide cu accesorii de par

Modele de coafuri retro de seara

Coafuri retro rapide pentru par mediu: imagini pas cu pas

Coafuri rapide pentru par mediu retro pas cu pas

Coafura simpla coada

28

Coafuri retro pentru par mediu: imagini

29

30

31

32

33

Alte coafuri rapide si originale pentru par mediu (fundite, cocuri, babete, cosite)

Lungimea medie a parului este ideala pentru realizarea multor coafuri originale si frumoase, care pot fi efectuate intr-o perioada foarte scurta de timp. Parul cu asa lungime permite crearea a tot felul de impletituri, cocuri, babete, fundite, cozi, cilindri si multe altele. Aveti mai jos cateva optiuni foarte simple si rafinate.

Coc realizat prin rasucirea cozii in interior

O coafura ideala din toate punctele de vedere. Rapida, frumoasa, eleganta si universala. Astfel de coc poate fi purtat atat la locul de munca iubit, cat si in serile de sarbatoare, doar ca in acest caz acesta se va decora cu accesorii suplimentare.

Coc rapid pentru par mediu

1. Creati o coada nu prea inalta si strageti-o cu ajutorul unui elastic subtire. Cu degetul mare si aratator, divizati parul din coada asa cum este indicat in imagine.

2. Trageti coada prin orificiul obtinut in directia de sus in jos.

35

3. Rezultatul trebuie sa fie similar cu cel reprezentat in imagine. Daca nu aveti parul prea des, atunci puteti rasuci coada de cateva ori.

4. Acum, rasuciti capatul cozii de cateva ori, dupa care ascundeti-l sub elastic. Nu uitati ca aceasta coafura trebuie sa iasa impecabila. Daca aveti fire suspendate, atunci ar fi bine sa faceti coafura din nou.

36

5. Ascunzand capetele cozii, fixati-l imediat cu agrafe si ace de par.

6. Coafura stilata este gata. In caz de necesitate, aceasta poate fi decorata, de exemplu, cu flori.

Aceasta coafura poate fi lasata asa cum este reprezentat in imaginea nr. 3. In acest caz, veti avea o coada originala rasucita, care la fel poate fi decorata cu diferite elemente decorative potrivite.

Coc realizat in baza unui colacel sau a unei cozi simple

O coafura foarte simpla si rapida, la executarea careia veti avea nevoie de cel mult 5 minute. Astfel de coc este ideal pentru a fi purtat zilnic si exista doua optiuni de realizare a acestuia.

Prima optiune:

1. Pieptanati parul si strangeti-l intr-o coada in locul unde vreti sa fie amplasat cocul.

2. Luati colacelul pregatit si treceti prin el toate suvitele cocului, aproximativ pe jumatate.

3-4-5 Straduiti-va sa rotiti colacelul rasucind treptat toate firele de par. Faceti acest lucru pana ajungeti la baza cocului.

Dupa necesitate, coafura poate fi fixata cu spray fixativ.

Coc simplu si rapid par mediu 38

A doua optiune:

1. La fel ca si in cazul precedent, creati o coada in varful capului.

2. In acest caz, ciorapul sau colacelul trebuie sa fie pus la baza cozii, de aceea, este necesar sa treceti tot parul prin el.

3. Intindeti tot parul pe suprafata colacelului cu grija si foarte atent. Acest lucru se va face astfel incat colacelul sa fie ascuns in totalitate sub par.

4. Luati un elastic subtire si fixati parul in asa pozitie lasand capetele libere neatinse.

5. Suvitele ramase libere se divid in doua parti si se impletesc. Cositele optinute se rotesc in jurul cocului si se fixeaza cu ace de par.

6. Dupa necesitate sau dorinta, cocul poate fi decorat cu elemente decorative.

Coafura cu coc pentru par mediu rapida

Cocul scoica

Inca un tip de coafura simpla si moderna, care poate fi cfectuata cu usurinta pe parul cu lungime medie.

Coafura rapida par mediu coc scoica

1. Inainte de trece la realizarea acestei coafuri, este foarte important sa utilizati un spray cu proprietate de texturizare, care va face parul ascultator si moale.

2. Acum tapati parul in varful capului.

3. Parul din stanga cararii la fel se va tapa.

4. Apoi, tapati si parul din dreapta cararii.

41

5. Apucati tot parul intr-o mana si cu cealalta tapati parul pe mijloc si apoi mai aproape de capete. Nu trebuie sa tapati cu prea multa acuratete. O usoara neglijenta va face coafura sa arate si mai frumos.

6. Capetele parului se vor strange cu ajutorul unui elastic subtire si se va face acest lucru dintr-o parte pentru ca in final cocul scoica sa fie obtinut exact la mijloc.

7. Luati bete chinezesti pentru mancare si plasati-le de ambele parti ale elasticului ales, dupa care strangeti-le.

8. Rotiti parul in forma de scoica. Nu va faceti griji daca scoica nu v-a iesit ideala din prima. Dupa cateva incercari, va veti invata cum sa faceti corect acest lucru.

42

9. Cu o mana incercati sa pastrati forma de scoica, fixand-u cu betele, iar cu cealalta mana prindeti coafura cu agrafe. Asigurati-va ca nu ati prins cu agrafele si betele, in caz contrar va va fi grei sa le scoateti.

10. Daca credeti ca coafura este bine fixata, scoateti atenti betele. Fixati rezultatul cu spray fixativ.

Mai jos prezentam alte optiuni pas cu pas de realizare a unor coafuri rapide si frumoase pe par mediu.

Coafuri frumoase si rapide: imagini pas cu pas

Coafuri rapide de zi par mediu

44

45

46

Coafuri rapide de ocazie par mediu

48

Impletituri rapide pentru par mediu

50

51

52

Coafuri frumoase si rapide pentru par mediu : imagini

Imagini cu coafuri rapide si simple par mediu

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

70

71

72

73

Acum stiti cum sa creati o coafura rapida si moderna pe parul dvs. cu lungime medie. Exista mii optiuni cu astfel de coafuri iar dvs. nu va ramane decat sa incercati, sa experimentati si sa savurati rezultatul obtinut!

(Visited 3,403 time, 6 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика