Coc pentru par lung

By  | 

Din parul lung pot fi create foarte multe coafuri diferite. Totusi, in ultimul timp, in lipsa timpului liber, fiecare doamna cauta tot mai des optiuni de coafuri, care nu doar sa arate modern, actual, elegant si stilat, dar si sa nu necesite mult timp la crearea acesteia. Lider in acest caz poate fi numit cu incredere cocul. Cocurile au obtinut aceasta popularitate deosebita datorita simplitatii in executare, a universalitatii si a actualitatii. Cocurile li se potrivesc practic fiecarei femei. In plus, alegand optiunea potrivita, aceasta coafura se va privi ideal in orice situatie creata. Asadar, sa vedem ce optiuni ale acestei coafuri simple insa extrem de pupulare exista.

Coc par lung

Cocuri clasice pentru par lung

Pentru a strange parul intr-un coc simplu in stil clasic veti avea nevoie de foarte putin timp. Cu timpul si cu practica, nu va va lua decat 4-7 minute.

Optiunea 1

Instructiune pas cu pas:

Pasul 1-2. Strangeti parul intr-o coada cu un elastic.

Pasul 3-4. Tinem parul de capete si il rasucim in jurul elasticului. Cocul gata estefixat cu ace de par de jur imprejur.

Pasul 5-6. Firele de par care atarna nu trebuie neaparat ascunse sub coc sau netezite. Dimpotriva, coafura va arata mult mai natural daca capetele vor fi un pic ciufulite.

Pasul 7-8. Lasati cateva suvite sa cada din zona tamplelor, pentru a inrama frumos fata. Daca coafura finala a iesit prea neteda, atunci folosind un creion, o puteti putin ridica la baza. Fixati rezultatul cu un spray fixativ de incredere.

Coc clasic pentru par lung

Optiunea 2

Urmatoarea optiune de creare a unui coc rapid si simplu poate fi efectuata in felul urmator. Strangeti parul intr-o coada cu ajutorul unui elastic si lasati o suvita de jos neatinsa. Strangeti coada intr-un coc si fixati-l cu ace de par. Rasuciti suvita ramasa in jurul cocului, iar capetele acesteia fixati-le din nou cu ace de par. Folosind un creion simplu sau o andrica, ridicati din coc cateva suvite.

Coafura coc par lung

Cocuri cu impletituri pentru par lung

O optiune foarte interesanta de coafura cu coc si cosita pentru par lung. Se face foarte simplu si arata destul de original si frumos.

Optiunea 1

Instructiune pas cu pas:

Pasul 1. Inclinati capul si pieptanati parul inainte.

Pasul 2. Impletiti un spicusor de la ceafa si pana in crestetul capului.

Coc par lung cu impletituri

Pasul 3. Fixati cocul in varful capului cu un elastic.

Pasul 4. Strangeti parul ramas la ceafa intr-o coada inalta.

5

Pasul 5. Pentru ca coafura finala sa arate mai voluminos, este nevoie sa tapati putin parul din coada.

Pasul 6. Aranjati coada tapata intr-un coc simplu, rasucind parul in jurul elasticului. Fixati captele cozii cu agrafe sau ace de par.

Coafura coc pas cu pas de zi

Optiunea 2

In baza cositelor poate fi creat un coc foarte simplu, insa in acelasi timp foarte romantic. In acest caz veti avea nevoie de cateva elastice intr-o nuanta cu parul dvs., cateva agrafe mici sau ace de coc.

Instructiune pas cu pas:

1. Impletiti cinci cosite (2 la tample si 3la spate) folosind elastice intr-o culoare cu parul dvs.

2. Incepeti sa creati cocul incepand cu cosita din spate. Pentru aceasta, trebuie doar sa rasuciti cosita in jurul originii unde s-a format. Capetele cositei pot fi ascunse in mijlocul cocului. Fixati rezultatul cu agrafe de par.

3-4. Luati cositele alaturate si rotiti-le in jurul cocului deja format (pe rand). Fixati-le cu ace de par.

5. A venit si randul cositelor laterale pe care la fel le rotim in jurul cocului.

Coc din impletituri de ocazie par lung

Rezultatul final arata cam asa:

Coc par lung impletit

Optiunea 3

Acest coc romantic se bazeaza pe doua cosite groase:

9 10 11

Coc voluminos pe par lung

Optiunea 1

Pentru a crea un coc frumos, modern si voluminos, veti avea nevoie de un elastic nu prea mare, cateva agrafe (2-3 buc.), un pieptene si spray fixativ. In continuare va trebui sa urmati urmatoarele recomandari pas cu pas:

Pasul 1. Pieptanati bine parul. Separati o suvita destul de mare in partea de sus a capului, stropiti-o cu spray fixativ si tapati-o usor.

Pasul 2. Din tot parul, creati o coada inalta si strangeti-o strans cu un elastic. Apoi, trageti putin elasticul de la suprafata capului.

12

Pasul 3-4-5-6. Introduceti degetele in spatiul liber creat sub elastic si trageti prin acesta capetele parului. Fixati-le cu agrafe. Inainte de aceasta, pentru un aspect mai stilat si mai ingrijit, ascundeti elasticul cu parul. Aranjati cocul. Fixati coafura cu un spray fixativ potrivit.

1314

Iata si rezultatul final! Daca doriti ca cocul sa fie mai pufos, puteti tapa parul (fiecare suvita separat) si numai dupa aceea treceti la pasul nr.3.

Coc simplu voluminos par lung

Optiunea 2

Urmatorul tip de coc se va crea cel mai bine pe un par putin tapat sau ondulat, deoarece in asa caz, coafura va iesi una extrem de naturala si voluminoasa.

Instructiune pas cu pas:

1. Ondulati parul putin fara volum cu ajutorul ondulatorului.

2. Inclinati capul spre inainte si strangeti tot parul intr-o coada simpla.

16

3-4-5-6. Strangand coada cu elasticul, straduiti-va sa faceti astfel incat capatul acesteia sa fie situat in partea din fata a capului, iar din par se se creeze o bucla. Aranjati bucla asa cum este indicat in imaginea 3. Rasuciti capatul cozii in jurul elasticului.

17 Coafura coc voluminos pas cu pas

7-8-9. Fixati-l cu ace de par si stropiti-l cu spray fixativ.

19

Coc neglijent pentru par lung

Exista inca un tip de coc pe care il prefera sa il poarte domnisoarele foarte fine. Aceste coafuri se deosebesc printr-o usoara neglijenta, linii moi si lejere, lucru care le va fi pe plac persoanelor visatoare, romantice si creative.

Optiunea 1

Pentru a crea un astfel de coc lejer, veti avea nevoie de un pieptene, ace de par si elastice pentru par.

Instructiune pas cu pas:

Pasul 1. Pieptanati parul. Daca aceste nu este prea ascultator, stropiti-l cu putina apa.

Pasul 2. Strangeti buclele intr-o coada inalta pieptanand inca o data parul.

Coc lejer pentru par lung

Pasul 3-4-5-6. Rotim coada in jurul axei sale. Daca parul este des si gros, atunci puteti imparti coada in doua parti egale si sa le impletiti intre ele. Rasucim coada in jurul elasticului. Nu este nevoie sa o faceti prea strans deoarece avem nevoie de un coc cat se poate de lejer.

21 22

Pasul 7-8. Ascundeti capetele cozii sub elastic. Fixati cocul cu ace de par. Daca in timpul crearii coafurii parul s-a ciufulit putin, nu va faceti grji, totul este ok. Daca insa coafura a iesit prea ingrijita, atunci puteti remedia situatia tragand cateva fire in ordine haotica.

23

Optiunea 2

1. Spalati si uscati parul dupa care tapati-l foarte bine cu o perie. Aplicati pe bucle putin mousse de aranjare pentru ca parul sa devina mai ascultator.

2. Este timpul sa strangeti parul intr-o coada cu ajutorul unui elastic in modul urmator: prima data treceti tot parul prin elastic, a doua-nu. Scopul nostru este sa obtinem din par un fel de bucla. Nu este nevoie sa ascundeti capetele cozii.

24

3-4. Acum va trebui sa “prelucrati” bucla, careia trebuie sa ii conferiti o neglijenta totala. Pentru aceasta, trebuie doar sa il tapati usor, fie sa il ciufuliti cu degetele. Trebuie sa tapati si capetele cozii, care ies de sub elastic. Daca parul nu isi mentine forma mult timp, atunci stropiti coafura cu spray fixativ.

25

5-6. Savurati rezultatul obtinut!

Coc simplu si rapid par lung

Coc cu ajutorul unei sosete sau a unui colacel pentru crearea cocului

O coafura frumoasa si moderna poate fi efectuata si cu ajutorul unei sosete obisnuite de tricotaj. Pentru a obtine un astfel de colacel, trebuie sa taiati varful acesteia, in special in locul unde de obicei stau degetele de la picioare. Dupa care, rasuciti-l pentru a obtine un fel de elastic.

27

Optiunea 1

In acest caz, trebuie sa intelegeti ca volumul cocului va depinde foarte mult de diametrul sosetei si de lungimea parului dvs. Daca doriti un coc vizibil si mare, atunci alegeti o soseata mai mare si mai groasa.

Instructiune pas cu pas:

1. Strangeti parul intr-o coada cu ajutorul unui elastic.

2. Treceti coada prin centrul colacelului.

3. Miscati soseata spre capatul cozii, creand din aceasta ceva asemanator cu palmierul.

Coc par lung cu burete

4. Distribuiti capetele cozii in mod egal pe toata suprafata sosetei si incepeti sa rasuciti parul pe colacelul improvizat.

5. Imbracati peste soseata un elastic dupa culoarea parului fixand astfel cocul. Ascundeti toate capetele care atarna utilizand ace de par sau agrafe.

Coafura coc din par lung acasa

Optiunea 2

In acest caz, soseata se va aseza in locul de fixare a cozii, distribuind in mod egal pe suprafata acestuia toate buclele de par si fixandu-le inca o data cu un elastic. Capetele care atarna se vor strange intr-o suvita mare si se va infasura in jurul cocului format. Coafura va fi fixata cu ajutorul unui spray fixativ si a acelor de par cu agrafe. Simplu, elegant si rapid!

Coc parul lung fara breton 31 32

Coc pentru par lung in forma de funda

Cocul in forma de funda este vazut foarte rar deoarece multe domnisoare considera cu naivitate ca realizarea acestuia necesita mult timp si mult efort. Desi, nu este chiar asa!

Instructiune pas cu pas:

1. Pregatiti parul aplicand preventiv un produs special de aranjare.

2. Strangeti parul intr-o coada inalta.

33

3. Cu ajutorul unui elastic, rasuciti coada de doua ori. In cele din urma, coada trebuie sa se transforme intr-o bucla, iar capetele acesteia trebuie sa se afle in varful capului, in partea din fata.

4. Despartiti bucla in doua parti egale.

34

5. Treceti capetele in spate prin mijlocul buclei. Fixati-le cu agrafe.

6. Fixati funda cu spray fixativ.

7. Coafura este gata!

Coc funda par lung

Iata inca o instructiune pas cu pas in iamgini:

36

Coc lateral pentru par lung

Pentru a crea un coc lateral, veti avea nevoie de un elastic, un pieptene subtire si ace de par. Acesta este rezultatul pe care trebuie sa-l obtineti:

Coc simplu lateral pentru par lung

Instructiune pas cu pas:

1. Cu ajutorul unui pieptene subtire, scoateti din varful capului o suvita groasa de par.

2. Tapati aceasta suvita.

3. Strangeti tot parul intr-o parte. Trebuie sa faceti acest lucru astfel incat taparea sa nu se strice. Strangeti coada aproximativ la nivelul lobului urechii.

4. Coada obtinuta se rasuceste intr-un snur (de la sine).

5. Rasuciti snurul intr-un coc

6. Ascundeti capetele sub coc.

7. Fixati cocul cu ace de par.

38

Coc jos pe par lung

Cocul poate fi amplasat in orice parte a capului. Pentru ca acesta sa fie situat jos, puteti utiliza urmatoarele instructiuni pas cu pas.

Optiunea 1

39 Coc jos par lung de seara 41

Optiunea 2

42

Cu ce decoram cocul

Cocul este o coafura destul de universala. Decorand un coc obisnuit cu agrafe decorative, flori, diademe, elasticuri sau funde, il puteti rapid transforma intr-o coafura festiva de seara.

Coc pentru parul lung: decor

44

45

de ocazie speciala

47

48

49

50

51

Coc par lung cu breton

Cocuri pentru par lung: imagini

Coc elegant par lung

54

55

56

Vedete cu coc par lung

58

59

60

(Visited 3,243 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика