Coc pentru par mediu

By  | 

O astfel de coafura originala, simpla si foarte eleganta precum cocul devine din ce in ce mai solicitata si mai populara in fiecare zi. Si nu este de mirare deoarece cocul se potriveste ideal cu practic orice look si stil. In plus, aceasta coafura poate fi purtata atat de domnisoare tinere, cat si de doamne mai in varsta. Cum se creeaza un coc frumos si original pe parul mediu si ce sfaturi si optiuni exista in acest caz?

Coc par mediu

Coc simplu

Acest tip de coc poate fi usor si simplu creat utilizand un burete special pentru realizat cocuri sau cu ajutorul unei sosete simple. Instructiunile pas cu pas sunt expuse mai jos:

Pasul 1. La o soseata, taiati cu foarfeca partea unde sunt degetele de la picioare. Dupa aceea, rasuciti materialul intr-un cilindru improvizat.

2

Pasul 2. Prindeti parul intr-o simpla coada in varful capului si fixati-o cu ajutorul unui elastic subtire, insa trainic.

3

Pasul 3. Treceti coada prin buretele special procurat din magazin sau prin soseta pregatita personal. Despicati coada astfel incat parul sa acopere in totalitate soseta sau buretele. Pentru ca accesoriul sa nu fie vizibil de sub par, alegeti un cilindru care sa fie intr-o nuanta cu culoarea parului dvs.

4

Pasul 4. Puneti peste parul divizat egal in jurul sosetei un elastic strans si cat se poate de invizibil.

5

Pasul 5. Rasuciti firele ramase din coada in jurul cocului si fixati-le cu ace de par sau cu agrafe. Pentru un efect mai reusit, pulverizati rezultatul muncii dvs. cu un spray fixativ.

Coc simple pentru par mediu

Pasul 6. Cocul este gata! Pentru a da coafurii o nota de originalitate, rasuciti in jurul cocului o esarfa potrivita dupa culoare evenimentului si dispozitia dvs.!

Coc par mediu simplu

Coc in stil casual

Celor care prefera stilul simplu si natural casual, le putem recomada executarea urmatorului tip de coc. Caracteristica distinctiva a acestuia este o usoara neglijenta, originalitate, universalitate si simplitate in executare.

Pasul 1. Luati o mica parte de par de la ceafa si rasuciti-o precum ati aranja un melc. Fixati rezultatul cu ace de coc.

Pasul 2. Partea ramasa a parului impartiti-o in 5 suvite mari: stanga din fata si spate, si dreapta din fata si spate. Apoi, luati suvita stanga din spate si rasuciti-o in jurul melcului din par, pe care l-ati creat putin mai devreme. Aranjati parul de la stanga la dreapta si fixati cu ace de coc.

Pasul 3. Efectuati aceleasi actiuni si cu partea drepta din spate. Rasuciti-o si aranjati-o in jurul melcului, insa de la dreapta la stanga. Fixati din nou rezultatul cu ace de coc.

8

Pasul 4. Repetati aceleasi actiuni si cu suvitele din fata ramase. Luati suvita stanga din fata, rasuciti-o bine si aranjati-o in jurul melcului, de la stanga la dreapta. Acum iarasi folositi ace de coc pentru ca suvita sa isi mentina forma rasucita.

Pasul 5. Neatinsa a ramas doar suvita dreapta din fata, pe care la fel trebuie sa o rasuciti si sa o aramjati in jurul melcului fixand-o cu ace de coc. Fixati rezultatul cu un spray fixativ potrivit si coafura dvs. este gata!

Coc par mediu casual stilat

Coc neglijent pe par mediu in baza cozii

In ultima perioada, cocurile cu elemente de neglijenta devin din ce in ce mai impresionante si mai populare. Pentru a realiza o astfel de creatie, veti avea nevoie de un elastic, agrafe si spray fixativ. Pentru un efect mai sigur, puteti aplica preventiv o spuma pentru aranjarea parului.

Pasul 1-2. Strangeti parul intr-o coada putin mai jos de zona cefei. Apoi, pe rand, separati suvitele din coada.

Coc neglijent par mediu

Pasul 3-4. Rasuciti in jurul cozii, nu foarte strans, fiecare suvita in ordine haotica, fixandu-le cu ace de coc, agrafe si spray fixativ. Daca parul este foarte fin, atunci puteti tapa un pic fiecare suvita in parte. Daca coafura obtinuta este foarte ingrijita, atunci ii puteti da o nota de neglijenta tragang putin de buclele create. Rezultatul final se va fixa cu un spray fixativ.

11

Iata inca un tip de coc, care poate fi facut foarte rapid in baza unei cozi mici.

Impartiti o parte din par in zona cefei si strangeti acea parte intr-o coada.

12

Rasuciti in interior capatul liber al cozii si fixati varful in jurul elasticului, cu orice metoda disponibila. Pentru aceasta puteti folosi de inca un elastic sau de ace de coc.

13

Ridicati pe rand restul parului ramas si fixati-l la locul de fixare a cozii asa cum este indicat in imagini. Pentru a ascunde elasticul, puteti folosi diverse elemente decorative pentru par, ca de exemplu fundite.

Coafura coc par mediu

Coc din noduri de par

Iata inca o optiune simpla si originala de realizare a cocului pe par mediu. Rezultatul final va depinde doar de lungimea parului dvs. Adica, cu cat mai lung este parul, cu atat mai voluminos va fi cocul.

Pasul 1-2. Pieptanati parul si impartiti-l in doua parti egale. Pieptanati fiecare parte separat. Pentru ca suvitele sa ramana foarte ascultatoare, puteti aplica pe fiecare parte putina spuma pentru aranjare. Lasati capul in spate si legati un nod simplu din par.

Coafura coc din noduri par mediu

Pasul 3-4. Continuati sa legati noduri pana se termina tot parul. Cocul din noduri obtinut se va fixa cu ace de coc iar rezultatul muncii dvs. se va fixa cu spray fixativ.

16

Iata si rezultatul final: dragut, simplu si original!

17

Coc lateral din bucle

Posesoarele unei podoabe capilare cu lungime medie, pot incerca sa creeze un coc din bucle. Pentru aceasta, va trebui din timp sa pregatiti parul. Acesta se va spala, usca cu foenul si cu o perie rotunda. Aplicati un produs pentru protectia termica a parului dupa care rasuciti buclele pe ondulator. Cu ajutorul acelor de par, spray-ului fixativ si a agrafelor, adunati toate buclele intr-o parte, formand un coc lejer si romantic.

Coc lateral par mediu pas cu pas 19 20

Aceasta coafura la fel se poate realiza din bucle ondulate. Pentru inceput, va trebui sa impartiti parul in doua parti, una la spate si alta in fata. Strangeti parul de la ceafa intr-o coada, iar cel din fata tapati-l bine si ondulati-l cu ajutorul ondulatorului. Dupa ce toata partea de par din fata s-a transformat in bucle frumoase si lejere, creati la ceafa un coc din coada stransa preventiv. Apoi, fiecare bucla din partea de par din fata se va fixa de coc. Puteti face acest lucru nu foarte atent, creand astfel un oarecare efect de neglijenta care va face coafura sa arate si mai romantic.

Coc par mediu de seara

Coc par mediu din cosite

Cocul pe par mediu poate fi creat si din cosite. Pentru inceput, tapati bine parul si impartiti-l in 3 parti egale. Impletiti din fiecare parte cate o cosita. In rezultat, trebuie sa obtineti 3 cosite aproximativ similare. Apoi, rasuciti fiecare cosita intr-un coc si fixati-l la ceafa cu agrafe si ace de coc. Coafura finala, creata din trei cosite amplasate aproape una de cealalata, se va fixa cu spray de fixare a parului pentru o fixare mai buna.

Coc din cosite pentru par mediu pas cu pas

Urmatoarea optiune interesanta de realizare a cocului din cosite la fel merita toata atentia dvs. Pentru inceput, alegeti o suvita de par la tample si creati un spicusor, tragand pe parcurs si restul parului. Dupa ce cosita este impletita, rasuciti parul intr-un snur si aranjati-l intr-un coc. Fixati cocul cu agrafe si ace de par.

24

25 26 27 28

Coc pe par mediu: sfaturi pentru crearea coafurii

1. In procesul de creare a unui coc neglijent nu este neaparat nevoie sa strangeti tot parul. Puteti lasa cateva suvite care sa inrameze natural si delicat ovalul fetei. Aceste suvite pot fi lasate drepte, dand imaginii o nota de rafinament si severitate, sau pot fi ondulate, fand look-ul sa arate mai romantic.

2. Coafurile cu coc nu exclud prezenta bretonului. Acesta poate fi atat neted si drept, cat si filar si asimetric. Totul depinde de efectul pe care doriti sa il obtineti.

3. Cocurile pot fi decorate cu tot felul de accesorii de par: elastice cu strasuri, flori artificiale, panglici, fundite, agrafe, benzi in stil grecesc, bentite, diademe etc.

4. Cocul poate fi amplasat in orice parte a capului: in partea de sus si jos a capului, la tample, si la ceafa.

5. Inainte de a trece la crearea cocului, trebuie sa va convingeti ca acesta vi se potriveste. Retintei ca doamnele cu un gat lung trebuie sa faca cocul in varful capului, pe cand cele cu gatul scurt, la ceafa. Domnisoarelor inalte li se potrivesc cocurile laterale, iar celor scunde, cocuri de dimensiuni mici in varful capului.

Cocuri pe par mediu: imagini pas cu pas

Cocuri par mediu pas cu pas

30

31

32

33

Cocuri pentru par mediu: imagini

Cocuri par mediu

Coafuri coc vedete par mediu

Coc par mediu blond

37

Coc lejer de seara

39

simplu de zi

41

42

Dupa cum puteti vedea, cocurile sunt potrivite pentru parul cu lungime medie. Aceasta coafura frumoasa, moderna si simpla are foarte multe optiuni de executare. Incercati, experimentati si cu siguranta va veti gasi look-ul dvs. unic.

(Visited 6,898 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика