Manichiura primavara-vara 2015

By  | 

Avand mereu tendinta de a arata impecabil, nu trebuie sa uitati de un detaliu foarte important al imaginii precum unghiile. O manichiura frumoasa este cheia spre increderea in sine si in rezultat aveti admiratia celor din jur. Sa vedem deci care sunt tendintele in manichiura primavara-vara 2015.

Modele manichiura 2015

Idei manichiura primavara-vara 2015 de la nail-stilisti

Daca rasfoiti una din revistele specializate, dedicate manichiurei, atunci veti fi mirat de cantitatea enorma de tendinte manichiura primavara-vara 2015.Va prezentam cele mai moderne tipuri de manichiura din care cu siguranta veti putea alege ceea ce va este pe plac.

„Nisip” si „Zahar”

Aceste tipuri le vor fi pe plac fashionistelor stilate, carora le place tot ce este original si neobisnuit. Sand nails si Sugar nails sunt aproape identice, diferentele sunt foarte mici. Regula de baza este prezenta firicerelor de nisip (de zahar), care acopera unghia.

Tendinte manichiura primavara-vara 2015

Manichiura cu oja termica

Oja termica deja a fost probata de cele mai inraite fashioniste din lume. Acest tip de oja isi schimba culoarea in dependenta de temperatura. Foarte impresionant si original se priveste manichiura chiar in momentul cand are loc schimbarea culorii.

Unghii oja de primavara 2015

Manichiura cu sclipici

Sclipiciul sunt paiete decorative, confectionate dintr-o pelicula speciala de plastic. Acesta se aplică imediat după aplicarea ojei, pana ca aceasta sa se usue, iar apoi se fixeaza cu o oja speciala de finisaj. Textura si forma sclipiciului poate fi foarte diferita – de la “paiete” la “strusca marunta”. Utilizati mai multe tipuri de sclipici intr-o manichiura – este foarte la modă!

Manichiura cu sclipici primavara-vara 2015

Manichiura „cosmica”

Și o altă tendință la moda a sezonului – manichiura cosmica. Fie sunt galaxii de stele, stele, planete, “gauri negre”, etc. Cosmosul este intotdeauna ceva ademenitor si incredibil de atractiv. Deci sa facem si unghiile sa arate misterios si incredibil de frumos.

Modele manichiura cu desene cosmice

Tendinte manichiura de la cele mai renumite case de moda primavara-vara 2015

Trebuie sa recunoastem ca in acest sezon, casele de moda cu renume nu s-au complicat prea mult in ce priveste manichiura. Minim 90% de designeri au optat pentru manichiura simpla a modelelor lor. Probabil, ei au avut grija ca atentia publicului sa fie concentrata doar asupra tinutelor, nu si a unghiilor. Totusi, in acest sezon, manichiura nude este favoritul indiscutabil. In imagini puteti vedea manichiura de la case de moda precum Versace, Balenciaga, Chloé, Christian Dior, Emilio Pucci.

Manichiura case de moda 2015

Modele de manichiura simple

Celelalte 10% reprezinta manichiura executata cu o acoperire neteda a ojei. Fara manichiura French, Ombre, etc. Astfel, pe unghiile modelelor de la Chanel vedem o oja rosie, sau oja mata de culoare maro, la modelele casei de moda Giorgio Armani.

Unghii vara 2015

Creand o imagine la moda, nu uitati niciodata de manichiura dvs. Unghiile frumoase si bine ingrijite sunt ceea ce va va ridica buna dispozitie si va crea un look original. Fiti la moda cu o manichiura perfecta primavara-vara 2015.

(Visited 10,208 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика