Modele unghii forma de migdala toamna 2020

By  | 

In acest sezon, manichiura feminina in forma de migdala este foarte relevanta. Pentru a fi in tendinta, fashionistele de diferite varste isi vor putea alege un design potrivit in 2020, folosind imagini care arata noutatile in materie de manichiura in forma de migdala.

Unghii forma migdala 2020

Particularitatile formei migdalate

Acest tip de unghii are o forma eleganta, alungita, cu un varf perfect indreptat, ceea ce le face sa arate vizual ca nucile de migdale.

Modele unghii migdala toamna 2020

Modele unghii cu gel migdala

Manichiura forma migdala

Aceasta este cea mai universala forma de unghii, care este potrivita pentru degete de diferite forme si dimensiuni:

 • groase,
 • scurte,
 • lungime medie,
 • lungi.

Tendinte unghii toamna 2020 forma migdala

6

O astfel de manichiura ofera degetelor un aspect elegant si bine ingrijit. Femeile din orice categorie de varsta pot alege forma unghiilor migdala, care, spre deosebire de alte modele, ofera o rezistenta mai mare a placii unghiale.

7

Asemenea contururi ale unghiei arata cat se poate de naturale. Acestea va permit sa faceti treburile casnice fara sa va faceti griji ca unghia se poate deteriora.

Unghii false forma migdala 2020

Stilistii in materie de nail aer recomanda sa se poarte manichiura in forma migdala ale carei margini au o lungime de la 4 pana la 5 mm. De asemenea, puteti alege designul potrivit pentru unghi 2020, prezentate de designeri in imaginile de mai jos. Unghiile in forma de migdala sunt foarte diverse.

Gama de culori

In sezonul de toamna 2020, pe o astfel de manichiura puteti crea modele de unghii in diferite culori. In imagini puteti vedea cele mai noi optiuni.

Tendinte culori unghii migdala toamna 2020

Unghii migdala cu inimioare

Pentru acest sezon, nuantele aprinse si pastelate pentru forma migdala sunt cele mai potrivite:

 • aurii,
 • bordo,
 • verde,
 • alb,
 • galben,
 • rosu.

Puteti utiliza oje cu o textura mata si lucioasa. Pentru a face mainile sa arate impecabil, unghiile trebuie si ele sa fie bine ingrijite.

11

12

 • trebuie sa aiba aceeasi forma;
 • ingrijirea cuticulelor trebuie efectuata in mod regulat;
 • la prelucrarea unghiilor trebuie sa fie respectata simetria.

Orice nuanta este potrivita pentru unghiile in forma de migdala. Principalul lucru este sa ingrijiti bine unghiile si sa alegeti optiunea de design corespunzatoare lookului ales.

Unghii migdala albe-rosii

albastre cu gel

O manichiura clasica si cele mai indraznete idei vor arata ideal pe aceasta forma de unghii.

Modele de design

Mesterii ofera un numar foarte mare de optiuni de design pentru astfel de unghii. Fashionistele vor putea alege orice tip de manichiura executata in una sau mai multe tehnici simultan, in functie de imaginea pe care o aleg.

Modele unghii migdala 2020 toamna cu flori pictate

Forma migdala a unghiilor ii ajuta pe nail artisti sa intruchipeze cele mai indraznete idei, creand adevarate opere de arta.

Unghii migdala albe

Astazi la moda este manichiura in stil minimalist. Decoratia abundenta a unghiilor, desene elaborate, pictura chineza fantezista nu mai este in tendinte. In schimb, nail designerii ofera optiuni originale cu texte tematice scrise pe una sau doua unghii.

17

Descrierea prezentata a tendintelor de moda in designul unghiilor pentru anul 2020 cu o selectie de fotografii va invita sa faceti cunostinta cu noutatile toamnei.

Manichiura French

Tehnica clasica si universala de executare a manichiurii French va permite sa creati un aspect elegant si feminin. Este la moda manichiura French executata in albul clasic, aplicat pe o baza incolora.

Unghii forma migdala toamna 2020 french

french migdala lungi

20

french cu sclipici

In plus, mesterii in nail art ofera combinatii de culori neasteptate in care nuantele traditionale sunt inlocuite cu oje aprinse si contrastante, iar linia devine o linie rupta sau este combinata din doua nuante.

Tehnica de realizare a manichiurii French poate fi combinata cu alte metode de aplicare a ojei. Deosebit de relevanta va fi tehnica eye see you.

Manichiura semiluna

Acest design de unghii este din nou in trend in anul 2020. Fotografiile va arata noutatile pentru toamna, care pot fi alese special pentru forma migdala a unghiilor. O astfel de manichiura poate fi simpla, eleganta si rafinata. Maestrii propun sa o efectuam intr-o noua tehnica non-standard, schimband forma si pozitia lunulii si folosind diferite materiale pentru decor.

Modele unghii forma migdala toamna 2020 semiluna

semiluna scurte

24

25

26

Culoare rosu unghii migdala 2020

Manichiura semiluna realizata in stilul negative space va fi si ea relevanta in acest sezon.

Unghii Ombre

Maestrii ofera o combinatie de alb cu nuante pastelate care creeaza efectul de ombre. Acesta este cel mai la moda design realizat prin tehnica ombre. Este potrivit pentru imagini de zi cu zi, inclusiv pentru a merge birou.

Unghii migdala modele de toamna

ombre cu gel

30

ombre deschise la culoare

La un eveniment de gala, puteti combina culori aprinse. In sezonul viitor, combinatia de rosu si albastru va fi relevanta.

Manichiura Nude

Nuantele nude devin liderii toamnei viitoare, iar in acest sezon vor fi relevante nuante de:

 • roz quart,
 • cafea,
 • bej
 • crem.

Unghii migdala cu gel culoare nud

33

Avantajul unui astfel de design de unghii este ca puteti utiliza o oja intr-o singura nuanta si o cantitate mica de decor. Acest design al unghiilor in forma de migdala este potrivit pentru a fi purtat de zi cu zi. Pentru versiunea de seara, baza pastelata poate fi decorata cu decor stralucitor si pietricele sclipitoare.

Unghii migdala culoare roz pal

35

De asemenea, puteti combina o oja mat si lucioasa, creand combinatii spectaculoase pe unghii in stilul manichiurii nude.

Sclipici

In aceasta toamna, manichiura cu paiete este una suficient de solicitata. Puteti aplica o baza aurie monocroma, precum si combinata cu imagini grafice in culori inchise.

Unghii de toamna 2020 cu sclipici forma migdala

37

La executarea acestei manichiuri pot fi utilizate urmatoarele materiale:

 • oje glitter,
 • strasuri,
 • confetti.

Pentru a crea o manichiura eleganta aurie sau stralucitoare, trebuie sa acoperiti cu oja nu toate unghiile, ci doar cateva. Este suficient sa acoperiti cateva unghii pe fiecare mana pentru a le oferi un aspect bine ingrijit si elegant.

38

Manichiura forma migdala simpla cu sclipici

40

Stil etno

Modelele etnice revin la moda si sunt aplicate pe stratul de deasupta. Hieroglifele egiptene, modelele grafice ale broderiei traditionale, motivele africane si alte motive prezente in arta populara dint diferite traditii culturale pot fi acum aplicate pe unghiile noastre.

Forma unghii de migdala toamna 2020 stil etno

42

Desene stil etno pe unghii de forma migdala

Geometrie

Liniile geometrice clare si figurile abstracte sunt relevante in aceasta toamna. Ele pot fi aplicate pe baza unghiei sau in partea superioara a acesteia, utilizate in manichiura franceza sau semiluna.

Unghii migdala desene geometrice toamna 2020

45

46

47

Unghii mate

Impresionant arata si ojele cu acoperirea mat pe care le puteti folosi desinestatator, fie in combinatie cu elemente de decor sau oje lucioase.

Unghii mate migdala toamna 2020

49

50

51

Unghii mate culori inchise forma migdala

O varietate de modele de design le va permite femeilor de orice varsta, care au unghii in forma de migdala, sa aleaga o manichiura care este actuala si la moda in acest sezon.

(Visited 5,502 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика