Tendinte machiaj toamna-iarna 2015-2016

By  | 

In fiecare sezon, lumea modei ne uimeste cu tendinte in moda noi, reinviind tendintele demult uitate sau continuand sa mentina anumite tendinte ale perioadei precedente, si acest lucru poate fi observat nu doar in materie de haine si accesorii – lumea machiajelor nu este o exceptie dovada fiind ultimele tendinte actuale pentru sezonul toamna-iarna 2015/2016.

Blush si foarte putina culoare (stilul nude-minimalist)

Acesta este stilul care in sezonul precedent nu a suferit practic nicio modificare: putin blush si minim produse cosmetice. La moda este domnisoara fina si discreta, cu o frumusete naturala si care stie sa puna in evidenta trasaturile naturale ale fetei.

Machiaj 2016

Smokey eyes si Cat eye

In machiajul ochilor, liderii incontestabili sunt machiajele smokey eyes si cat eye. Acesta este machiajul care poate pune un accest artistic maxim. La fel ca si machiajul aprins al buzelor, aceste optiuni au nevoie de un ten perfect in caz contrar, chiar si cel mai bine executat si retusat machiaj va arata neingrijit.

Machiaj smokey eyes 2016

Cel mai important moment in machiajul smokey eyes este trecerea treptata de la o nuanta la alta, si anume lipsa hotarelor exacte. Machiajul smokey eyes nu se limiteaza doar la gama de culori negru si gri. Asemenea machiaj poate fi executat si in alte nuante, alese in dependenta de culoarea ochilor. Aceasta se refera si la machiajul grafic, machiajul cat eye, prezentat pe larg in diverse palete de culori.

Machiajul grafic

Machiaj toamna 2015

Coditele duble

Machiaj iarna 2016

Smokey maro

Machiaj de zi 2016

Eyeliner pe toata suprafata ochiului

Machiaj de seara 2016

Farduri metalice

Tendinte farduri 2016

Buzele

Tendinta incontestabila in machiajul buzelor sunt fie buzele incolore, fie accentul aprins pe buze. Si rujul mat! Daca alegeti buzele suculente, atunci inainte de a aplica un ruj in nuante la moda in sezonul toamna-iarna 2015/2016, trebuie foarte bine sa prelucrati toata suprafata fetei, sa ascundeti toata rosata si sa nivelati imperfectiunile pielii.

Machiaj buze toamna 2015 iarna 2016

Pentru ca rujul sa se „aseze” mai bine, inainte de aplicarea acestuia, va recomandam sa le hidratati cu un balsam. Acesta va hrani suprafata buzelor si va asigura acoperirea ideala a acestora cu ruj. Alaturi de buzele viu colorate si ideal conturate se considera foarte modern si machiajul cu hotarele putin estompate, facandu-l sa arate astfel mai suculent si mai natural. Si inca o tendinta in machiaj este – luciul de buze, care revine!

Ce machiaj se poarta in 2016

Sprancenele

Nu trebuia sa uitam nici de sprancene. La moda raman sprancenele dese si pufoase, aranjate si pensate cu grija. O forma aleasa corect va va face fata sa arate si mai frumos. Chiar si cel mai complicat si frumos machiaj nu va arata perfect daca nu aveti sprancenele ingrijite si aranjate.

Pentru un machiaj de zi al sprancenelor, cu conditia ca acestea au forma, culoarea si grosimea corecta, va fi suficient sa le pieptanati si aranjati bine cu ajutorul unui gel special pentru sprancene care la fel ca si rimelul le va ridica putin si va ingrosa vizual fiecare fir, facandu-le sa arate mai pufos si cu o forma perfecta.

Machiaj 2016 simplu

Fiecare din noi, este un artist in sine, si atunci cand este vorba despre machiaj, tedintele in moda pentru sezonul rece care urmeaza ne ofera o posibilitate nelimitata de a ne pune in miscare creativitatea si fantezia. Stilistii caselor de moda ne dau sfaturi importante, iar noua nu ne ramane decat cu iscusinta sa le aplicam in aspectul personal si la garderoba moderna.

(Visited 4,684 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика