Tunsori cu breton asimetric

By  | 

Tunsorile cu breton asimetric capata tot mai multi admiratori in fiecare zi. Si nu intamplator deoarece bretonul asimetric i se potriveste absolut tuturor femeilor. Si daca anterior, acest tip de breton era evitat in orice mod doarece se credea ca va necesita foarte mult timp pentru aranjare, atunci acum, avantajele acestuia au fost apreciate fiind utilizat practic peste tot.

Tunsori breton asimetric

Tunsori scurte cu breton asimetric

Bretonul asimetric este ideal pentru absolut orice lungime a parului. Totusi, mai original se priveste in cazul tunsorilor scurte, in special cele precum bob, garcon, pixie, carre, page. In acest caz, acesta va pune in evidenta forma fetei dvs., punand accentul pe buze si ochi.

Tunsoarea bob cu breton asimetric

O optiune foarte originala poate fi bobul texturat cu breton oblic lung. Cu ajutorul acestei optiuni putem vedea cum aceasta tunsoare bine cunoscuta poate fi transformata in doar cateva secunde. Totusi, nu trebuie sa uitam si de forma fetei. Astfel, domnisoarele cu forma ovala a fetei pot opta pentru bretonul scurt asimetric, pe cand doamnele cu formele patrate si rotunde, trebuie sa aleaga bretonul lung asimetric. Daca doriti sa alungiti vizual fata, atunci puteti expeimenta cu bretonul asimetric filat.

Tunsori bob breton asimetric

Tunsori cu breton asimetric bob

4

Bob cu breton lung asimetric

Tunsoarea pixie cu breton asimetric

Tunsorile pixie se privesc foarte original, indreaznet si stilat cu un breton asimetric. Domnisoarele ce au o astfel de tunsoare mereu se privesc un pic copilaresc. In plus, un hair stylist iscusit va putea sa va recomanda foarte multe optiuni de executare a unui breton asimetric in combinatie cu tunsoarea pixie. Acesta poate fi asimetric, filat, oblic, alungit. Alegerea va depinde de varsta, preferintele personale, forma fetei si stilul fiecarei femei in parte.

Tunsori pixie breton asimetric

Pixie par scurt breton intr o parte

8

9

Realizarea originala a tunsorilor scurte cu breton asimetric

De asemenea, nimeni nu va va interzice sa experimentati cu propriul look. Aceasta poate fi realizat cu ajutorul colorarii sau cu o metoda originala de executare a tunsorii scurte. Puteti folosi orice optiune asimetrica, chiar si raderea completa a parului intr-o parte a capului, daca evident, sunteti sigura ca vi se potriveste un asa truc. Puteti folosi atat o culoare, cat si mai multe culori simultan. La acest capitol nu exista limite ale fanteziei.

Tunsori scurte cu breton asimetric

11

Tunsori breton asimetric filat

13

Frezuri blonde breton asimetric

15

Tunsori par scurt originale cu breton asimetric

Tunsori scurte cu breton asimetric: poze

Modele de tunsori cu breton asimetric par scurt

18

19

Modele breton intr-o parte

21

22

23

24

25

26

Tunsori cu breton asimetric pentru par mediu

Bretonul asimetric pe parul mediu se priveste la fel de bine ca si pe parul scurt. Avand aceasta lungime, va recomandam sa atrageti atentia la tunsori precum aurora, carre, in cascada si in scari.

Tunsoarea in cascada cu breton asimetric

Cea mai solicitata tunsoare se pare a fi cascada cu bretonul asimetric oblic. Liniile de taiere a acestuia pot fi atat drepte si bruste, cat si moi si treptate. Nu uitati ca tunsoarea in cascada este considerata varianta optima pentru domnisoarele cu fata rotunda, iar daca alegeti un breton asimetric executat corect, atunci in asa mod veti putea vizual alungi si ingusta fata. Daca aveti fata patrata, atunci va recomandam sa optati pentru un breton des asimetric intr-o parte.

Tunsori cascada breton asimetric

28

29

Tunsori par mediu breton simetric

Carre, bob carre cu breton asimetric

Daca doriti sa obtineti un look elegant si misterios, atunci tunsoarea bob-carre sau carre va poate ajuta. Carre-ul alungit in combinatie cu un breton asimetric se priveste picant, original, interesant si foarte atragator, fapt care explica popularitatea acestor tunsori. Pentru a da look-ului si mai multa extravaganta, bretonul asimetric se va executa in optiunea filata sau zig-zag.

Tunsori par filat breton asimetric

Tunsori cu breton asimetric bob carre

33

34

35

Breton pe o parte par mediu

Tunsori cu breton asimetric pentru par mediu: poze

Modele tunsori par mediu cu breton asimetric

38

39

40

41

42

43

44

Tunsori cu breton asimetric pentru par lung

Bretonul asimetric se priveste deosebit de feminin si delicat pe parul lung. Acesta permite doamnelor cu parul lung sa isi schimbe cardinal look-ul fara a-si lua ramas bun de la buclele iubite. Pe parul ideal se recomanda executarea unor tunsori precum cascada sa in scari, adica tunsori care pot da parului un volum suplimentar, mentinand coafura intr-o stare perfecta cat mai mult timp. Cel mai important lucru este faptul ca iti poti pur si simplu strange parul intr-o coada, fie sa iti faci un coc, deoarece bretonul asimetric va da look-ului un chic si un aspect ingrijit.

Tunsori cu breton asimetric pentru par lung: imagini

Modele tunsori par lung cu breton asimetric

46

47

Breton intr-o parte par lung

Tunsori moderne cu breton asimetric par lung

50

51

52

53

54

55

Dupa cum se poate vedea, exista destul de multe optiuni de tunsori cu breton asimetric. Acesta poate fi un companion excelent atat pentru parul scurt, cat si pentru parul mediu si lung. Aceasta este o oportunitate excelenta de a schimba imaginea, lasand intacta tunsoarea dvs. preferata. Jucandu-va cu contururi, culoarea, lungimea si textura bretonului oblic, puteti de fiecare data obtine look-uri noi radicale. In plus, si acest lucru este foarte important, bretonul intr-o parte poate ascunde imperfectiunile existente ale fetei, cum ar fi ridurile faciale, eruptiile cutanate, petele, rotunjimea excesiva sau forma unghiulara a fetei.

(Visited 5,007 time, 2 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика