Tunsori cu breton lung

By  | 

Oare cum poate fi explicata popularitatea nemaipomenita a bretonului lung. Sa vedem in continuare.

Stilistii numesc bretonul lung universal, deoarece i se potriveste majoritatii femeilor. Pentru ca acest detaliu al tunsorii sa se priveasca frumos, el trebuie sa fie ales in dependenta de varsta, tipul tunsorii si forma fetei, insa, in orice caz, un mester iscusit intotdeauna va gasi acea optiune, care va fi potrivita fiecarui caz aparte.

Modele tunsori cu breton lung

Cu ajutorul bretonului lung poate fi corectat ovalul fetei. De exemplu, bretonul poate ascunde colturile caracteristice formei patrate a fetei, sau poate alungi vizual o fata rotunda. Aceasta se observa cel mai bine in cazul bretonului oblic. Totusi, trebuie luat in considerare faptul ca bretonul lung oblic poate vizual micsora fata, si aceasta se va lua in considerare de domnisoarele cu forme mici.

Acest tip de breton se potriveste absolut oricarui tip de tunsoare, chiar si pe parul cu lungime si textura diferita. Cu siguranta, la acest capitol parul drept este cel mai potrivit, insa, dand dovada de insistenta si dorinta, pot fi utilizate si onduleurile. Totusi, cele care poseda un par pufos si des, vor trebui sa utilizeze foenul si placa, pentru a obtine efectul dorit.

Stilistii au creat foarte multe bretonuri lungi, printre care cele filate, foarte lungi, asimetrice, rare si oblice. Alegerea unui anumit model va depinde de gusturile dvs., de forma fetei si de look in general.

Majoritatea stilistilor moderni sustin ca acest truc confera imaginii originalitate, mister, romantism si sexualitate. Bretonurile lungi pot intr-o secunda sa mai scada anii din varsta, lucru ce le va fi pe plac doamnelor cu varsta mijlocie.

Tunsori cu breton lung pentru par scurt

In conditiile unei lipse permanente de timp, tunsorile scurte aduna tot mai multi fani in fiecare an. Dupa cum se stie, aranjarea unor astfel de tunsori necesita foarte putin timp si resurse materiale. Tot ce trebuie sa faceti este sa va spalati pe par, sa aplicati niste produse de modelare, sa ii dati o forma necesara si sa il uscati. In plus, printre admiratoarele parului scurt s-au dovedit a fi acele doamne, care vor sa scoata cativa ani din varsta, deoarece stilistii din toata lumea afirma cu glas tare ca tunsorile scurte pot face minuni cu conturul fetei. Daca tunsoarea scurta este completata si cu un breton lung, care acopera o mare parte a fruntii cu riduri mimice, atunci imaginea unei domnisoare zglobii va este pur si simplu garantata. Printre cele mai solicitate si stilate tunsori scurte s-au dovedit a fi tunsoarea garcon, pixie, peije, bob-carre, carre, sessun. Variatiile acestor tunsori sunt foarte multe printre care carre cu breton lung pe par ondulat si drept, carre texturat si gradat, carre creativ bob cu linii de contur clare si breton lung, bob-carre cu linii de contur moi, bob-carre cu suvite laterale lungi, lasate intentionat, bob texturat cu breton oblic si lung, variante in stil grunge, cascade scurte etc.

Tunsori par scurt breton lung

Breton lung filat

Breton lung drept

5

6

7

Tunsori par scurt cu breton lung pe o parte

Totusi, o popularitate deosebita o au tunsorile, care presupun zona cefei tunsa foarte scurt sau chiar rasa, in combinatie cu un breton lung si neted. Asemenea modele vor arata minunat dava bretonul lung este indreptat cu placa pentru par si aranjat pe o parte sau inainte. Pentru ca astfel de tunsori sa arate rafinat si boem, fashionistele vor trebui sa ingrijeasca foarte bine parul, utilizand masti profesionale, balsamuri, samponuri si alte produse similare de ingrijire. Totusi, in partea opusa a bretonului ideal de neted, o popularitate capata si variantele cu bretonuri lungi texturate si putin ciufulite. La baza acestor coafuri neglijente stau bineinteles stilurile rock si grunge, care in ultimii ani incearca sa isi gaseasca reflexia in toate sferele artei modei.

Tunsori cu breton lung par scurt

10

Breton lung fata rotunda

Tunsori par blond breton lung

13

14

Breton lung asimetric tunsoare par scurt

16

17

18

19

20

21

Tunsori cu breton lung pentru par mediu

Dupa parerea multor stilisti, lungimea medie a parului este cea mai acceptabila si mai solicitata. Aceasta este anume acea lungime, din care se pot realiza foarte multe tunsori frumoase, feminine si stilate, cu ajutorul carora o femeie poate arata ingrijit si atragator in orice situatie. In plus, majoritatea tunsorilor pe par mediu nu necesita mult timp pentru aranjare, un lucru la fel foarte important pentru acele doamne, care au foarte mult de lucru si acasa, si la munca. Mai mult, tunsorile pe par mediu ofera posibilitatea de a pune creativitatea in miscare si de a realiza ideile artistice. Deosebit de frumos aceste coafuri se privesc cu breton lung, care pot sa aduca acea cireasa de pe tort in look-ul unei femei.

Bob, bob-carre, carre

Nu trebuie sa va convingem despre universalitatea si cat de solicitate sunt aceste tunsori, acestea au fost si vor ramane cele mai la moda si mai populare. Astfel de tunsori pe par mediu sunt prezentate in diverse variatii si forme. Forma si lungimea bretonului poate fi foarte diferita, iar bretonul lung este optiunea ideala, Deoarece confera privirii o nota de mister si de sensibilitate. Bretonul lung, care cade romantic pe ovalul fetei, poate fi atat structurata, cat si neteda, sau poate chiar sa fie una cu o forma si textura naturala.

Tunsori par mediu breton lung

23

24

Tunsori cu breton lung vedete

26

27

28

29

30

Tunsori filate si gradate, cascade, scarite

Astfel de optiuni sunt la fel foarte universale si sunt pur si simplu create pentru parul foarte des, fie foarte rar. In primul caz, cu ajutorul acestor coafuri puteti „usura” putin capul, in timp ce in al doilea caz, dimpotriva, sa ii dea parului acel volum care lipseste. Tunsorile filate si gradate arata deosebit de frumos pe parul cu melanj, colorare si cu nuante de contrast. Pe langa aceasta, aceste tipuri de vopsire a parului pot fi realizate atat pe toata lungimea parului, cat si pe anume portiuni. De exemplu, un breton lung oblic se priveste minunat daca un mester i-a dat niste nuante extravagante de foc, fie un breton vopsit in tehnica ombre.

Tunsori cu breton par mediu

32

33

Tunsori par mediu cu breton asimetric lung

35

36

37

Breton lung filat tunsoare par mediu

39

Tunsori cu breton lung pentru parul lung

Parul lung cu breton lung este o adevarata clasica a genului. Buclele lungi si frumoase sunt o adevarata bijuterie feminina, pe care o poti admira mult timp. Din parul lung pot fi realizate cele mai complicate coafuri si tunsori. Acestea pot fi atat cascade in straturi, scarite asimetrice, bucle si onduleuri sculpturale, tunsori si coafuri in stil grunge, si multe altele. Va puteti juca nu doar cu tunsoarea, ci si cu culoarea parului. Anume aceasta lungime este cea mai potrivita pentru crearea efectului de ombre, fie pentru crearea unor adevarate opere de arta, folosind culori de constrast. Pe langa aceasta, uneori este suficient doar sa pui in evidenta bretonul pentru a schimba complet tunsoarea, pe sine insusi si pe karma dvs.

Tunsori cu breton lung par lung

41

Modele tunsori par lung cu breton

Par lung breton drept

44

45

46

47

48

49

50

51

Vedete par lung cu breton

53

54

Optiuni creative de tunsori cu breton lung

Oricarei femei ii este caracteristica dorinta de a se schimba mereu, de a incerca ceva nou. Aici va trebui doar sa va decideti la ce feld e experimente sunteti gata. Doriti doar sa taieti cativa cm din par, sau sa va schimbati complet imaginea, vopsind parul in nuante aprinse de contrast, fie creand pe par o compozitie asimetrica complicata? Astfel de tunsori originale si neobisnuite sunt numite creative. Din start va vom spune ca nu exista o definitie clara a termenului tunsoare creativa. In orice caz, acesta este o tunsoare complet iesita din tipare si de regula, asemenea tunsori sunt efectuate impreuna cu o colorare originala a parului, care finiseaza look-ul si ii da o nota originala. Foarte extravagant se privesc tunsorile scurte a la garcon, cu breton lung colorat. In acest caz, partea de par tunsa foarte scurt sau rasa poate fi lasata neatinsa, iar bretonul poate fi vopsit in orice nuanta dorita. La mare cautare este si optiunea, cand bretonul este vopsit in cateva culori de contrast simultan si se priveste foarte frumos in special daca bretonul este mai lung, deoarece de lungimea acestuia va depinde cate culori se vor folosi. Atunci cand alegeti optiunea care va place, va trebui neaparat sa luati in considerare si faptul ca asemenea tunsori va vor solicita la maxim. Va trebui sa aveti mare grija de par, alegand produse de ingrijire cu componente speciale, care va vor ajuta sa mentineti culoarea aleasa cat mai mult. In plus, va trebui in mod regulat sa re-vopsiti si sa indreptati parul crescut, deoarece in caz contrar, coafura dvs. risca sa se transforme intr-o dezordine fara forma si culoare.

Tunsori creative cu breton lung

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

Tunsori creative breton lung asimetric

68

Suntem siguri ca v-ati convins de multitudinea de tunsori cu breton lung existente. Unele se deosebesc prin linii treptate si clasice, pe cand altele prin decizii creative si extravagante. Asemenea capodopere pot fi realizate pe absolut orice lungime a parului. Important este sa aveti incredere in mesterul dvs. si in irezistibilitatea dvs.

(Visited 1,341 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика