Tunsori la moda 2017

By  | 

Alegerea tunsorii este intotdeauna o decizie importanta deoarece o decizie incorecta va poate afecta semnificativ aspectul exterior. De aceea, la acest capitol se vor lua in considerare nu doar tendintele in materie de moda, ci si anumite particularitati ale aspectului dvs. exterior. Alegerea corecta a unei tunsori poate cu iscusinta distrage atentia de la acele imperfectiuni, permitand diminuarea vizuala a nasului, ascunderea urechilor proeminente, alungirea gatului si atenuarea unor linii faciale dure. Cateva sfaturi venite din partea unor profesionisti va vor ajuta sa puneti in evidenta toate avantajele pe care le posedati.

Tunsori 2017

In primul rand, este necesar sa luati in considerare forma fetei. Daca aveti o fata ovala, atunci va puteti considera o norocoasa! Absolut orice lungime a parului va avantajeaza. Pentru forma fetei patrata si rotunda, tunsorile in cascada sunt ideale. In schimb, va sfatuim sa renuntati la bretoanele drepte si parul de o lungime. Posesoarele unei forme a fetei inima si a celor triunghiulare, vor trebuie sa adauge mai mult volum parului, evitand coafurile cu parul lins la spate. In al doilea rand, un aspect important il are textura parului. Tunsorile scurte graduate cu un usor efect de dezordine, sunt cel mai des adoptate pe parul drept si fin. Pe cand cele care poseda un par mai des sau mai dur, cu predispozitie la ondulare, vor trebui sa acorde atentia la tunsorile cu lungime medie (de la barbie si mai jos).

Tunsori femei 2017 dupa forma fetei

fata patrata

rotunda

forma de inima

triunghi

Tunsori la moda 2017: cascade

Tunsoarea in cascada este cea mai populara pentru parul lung, care presupune stratificarea firelor de par cu lungimi diferite dupa principiul “scarita”. Avantajul acesteia este faptul ca se potriveste absolut oricarei lungimi a parului si oricarei forme a fetei, precum si faptul ca aceasta confera un volum suplimentar. Exista foarte multe coafuri care au la baza tunsoarea in cascada. Varianta clasica pentru parul lung este cascada pe toata suprafata capului, iar cea mai universala (din punct de vedere al lungimii parului) este cascada care inrameaza ovalul fetei. Ultima optiune poate presupune si prezenta unui breton oblic sau asimetric. Tunoarea in cascada este foarte usor de aranjat: este suficient doar sa ridicati firele de par de la radacini cu un uscator de par, o perie si o spuma speciala.

Tunsori par lung 2017 cascada

cascada par mediu

Modele frizura par lung

Carre

Tunsoarea Carre probabil nu se va demoda niciodata. Din punct de vedere al universalitatii, aceasta tunsoare este la fel de populara ca si cascada, deoarece poate pune in evidenta avantajele tuturor formelor fetei si alungi gatul. In fiecare sezon apar tot mai multe variatii la tema carre. Astfel a aparut cateva versiuni modernizate ale legendarei tunsori bob-carre. O optiune ideala pentru parul drept este carre alungit (carre clasic cu alungire asimetrica brusca in partea frontala). Cele care prefera aranjarile cu volum, carre-ul cu piciorul este optiunea perfecta. Aceasta arata precum carre-ul clasic, insa cu o particularitate speciale, parul foare scurt in zona cefei. Un atribut adaugator poate fi bretonul de diferite lungimi. Cat despre forma, atunci aceasta este tendinta sezonului, si anume bretoanele scurte. Insa nimeni nu a anulat moda bretonului frantuzesc clasic. Aceasta se priveste intotdeauna elegant si feminin, in special pe parul lung. Trecerea la breton poate fi realizata prin cascada in zona ovalului fetei.

Tunsori 2017 dama carre

Tunsoare blonde

carre par mediu

13

14

brunete

Tunsori bob 2017

Tunsori la moda 2017: Garçon

Garcon, in traducere din franceza inseamna „baiat”. Aceasta tunsoare fina sparge stereotipurile despre faptul ca doar parul lung poate da imaginii feminitate. Pincipalele caracteristici ale tunsorii Garcon este lipsa unei texturi clare a parului, suvite graduate, care lasa senzatia de dezordine. In ciuda simplitatii, aceasta tunsoare este foarte pretentioasa fata de toti parametrii posesoarei sale. In primul rand, aceasta descopera la maxim fata si poate pune in evidenta ceea ce se vrea ascuns. In al doilea rand, aceasta se potriveste ideal pentru fetele inguste, iar domnisoarele cu forma fetei patrata sau rotunda, trebuie in general sa renunte la ideea de a-si tunde parul in acest mod. Cu siguranta ca exista si avantaje, deoarece aceasta tunsoare este potrivita pentru toate varstele si nu cere ca parul sa fie tuns foarte scurt. Garcon se priveste ideal pe parul ondulat cu lungime medie.

Tunsori par scurt femei

vedete par scurt 2017

19

Tunsoare italiana

Aceasta tunsoare vine din anii ’80 si pana la moment isi mentine pozitia in lumea modei. Tehnica de realizare a acestei tunsori si rezultatul final ne aminteste de tunsoarea in cascada. Totusi, aceasta tunsoare are o silueta deosebita, care este creata datorita “caciulitei”, din care ies fire de par, care cad pe umeri. Datorita lungimii pastrate, tunsoarea italiana este foarte comoda pentru crearea diferitor coafuri printre care: bucle, rasucirea varfurilor in interior sau experimente cu bretonul (daca acesta exista).

Tunsori par lung in scari

par ondulat

Tunsori asimetrice la moda 2017

Tunsorile asimetrice sunt create in baza lungimilor de constrast, care creeaza o silueta neordinara accentul careia este bretonul oblic lung, care cade pe o parte. Acest element adauga oricarei tunsori clasice (carre, pixie) un sarm aparte si o individualitate speciala. In plus, bretonul oblic alungeste vizual fata, de aceea, stilistii il recomanda celor cu forma rotunda a fetei. Mai mult, aceasta optiune este ideala pentru posesoarele unui par neascultator si ondulat. Astfel de tunsoare nu necesita eforturi zilnice si permite economisirea timpului.

Tunsori asimetrice par scurt

asimetrice breton lung

Tunsori filate la moda

Filarea este utilizata de hair stilisti pentru a da parului o forma si este efectuata pe parul cu structura si lungime diferita. Este ideala pentru parul des, iar posesoarele unui par fin trebuie sa fie foarte atente: filarea il poate face si mai fin si il poate lipsi de volum, de aceea, este mai bine sa fie efectuata filarea pe suvite separate, pentru a le da o forma. Si parul lung la fel poate da gres, daca se va depune mai mult efort in procesul de filare. In acest caz, volumul va fi si mai mare, fapt ce va face mai dificila ingrijirea si coafarea.

Exista cateva varietati de tunsori filate. Cel mai des este folosita filarea la radacini in zona cefei, in scopul de a adauga coafurii volum. Filarea verticala este aplicata cu acelasi scop, ca o completare a tunsorii in cascada, carre sau tunsoarea garcon, iar filarea varfurilor reprezinta finalizarea oricarei tunsori, in special pentru parul lung.

Tunsori filate par scurt

25

26

27

Bretoane la moda 2017

Bretoanele sunt o parte importanta a oricarei tunsori. Un breton ales corect poate corecta forma fetei si distrage atentia de la imperfectiuni. Favoritul acestui sezon a devenit bretonul scurt. Particularitatea acestuia consta in linii exacte si in faptul ca acesta abia de ajunge la mijlocul fruntii. Ideal se privesc atat cu parul lung, cat si cu carre, se combina ideal cu culori inchise (castaniu, ciocolata, negru).

Breton drept

Tunsori moderne cu breton

Inca o optiune interesanta este bretonul in stil boho, care a venit din secolul trecut. Acesta imbina elementele stilului hippie si caracteristicle chic-ului boem. Bretonul in acest stil se priveste natural si inocent, in special pe parul lung. Caracteristica de baza reprezinta cele doua lungimi pe care le are: in partile laterale acesta ajunge la linia sprancenelor (uneori mai jos), la pe mijloc este mai scurta.

Tunsori par lung 2017 cu breton

Tendinte tunsori 2017

32

(Visited 17,624 time, 1 visit today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Яндекс.Метрика